Βιβλιο-Προτάσεις

by 2:07 μ.μ. 0 σχόλια
                [Κατά καιρούς δημιουργώ διάφορες αναρτήσεις με ποικίλα θέματα, αλλά όλα σχετίζονται με την επιστήμη της λογοθεραπείας. Σκέφτηκα λοιπόν να σας ενημερώνω σχετικά με το ποια βιβλία διαβάζω ανά περιόδους, γιατί όλα αυτά που λέω δεν είναι μόνο απόψεις δικές μου, αλλά υπάρχει κάποιο επιστημονικό υπόβαθρο από ανθρώπους με πολύχρονη εμπειρία και φυσικά πολύ περισσότερες και ευρύτερες γνώσεις.
                 Για όσους, λοιπόν, ενδιαφέρονται να εντρυφήσουν περισσότερο σε κάποια θέματα, μπορούν να κοιτούν τις αναρτήσεις όπως αυτή, με ετικέτα «Βιβλία προς ανάγνωση». Τις πρώτες προτάσεις με βιβλία θα τις βρείτε παρακάτω:]


Νο 1:
«Τα παιδιά χρειάζονται όρια – τα έχουν ανάγκη», του Dr. Jan-Uwe Rogge, εκδόσεις Θυμάρι

(για γονείς και ειδικούς)Νο 2:


(για γονείς και ειδικούς)
Νο 3:
«Μαθησιακές Δυσκολίες. Ισότιμες ευκαιρίες στην εκπαίδευση. Πρακτικές απαντήσεις στα ερωτήματα γονιών και εκπαιδευτικών για τη δυσλεξία, τις δυσαριθμησίες και τη διαταραχή ελλειμματικής προσοχής/υπερκινητικότητα», του Νίκου Τομαρά, εκδόσεις Πατάκη.

(για γονείς και ειδικούς)
Χριστίνα Γεωργαλλή

Λογοθεραπεύτρια

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κω. Σπούδασε λογοθεραπεία στα Ιωάννινα. Ζει μόνιμα στη Βρετανία για να πραγματοποιήσει σπουδές στην ψυχολογία και τις νευροεπιστήμες. Γράφει και στο προσωπικό blog:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου